Værkstedsfesten 2015

Fredag den 28. august kl. 15 lægger V.R. Glas igen værksted til foreningen Aarhus Hjælper. I år er samler vi ind til fordel for Chr. IX’s Børnehjem, så børnene kan komme på ferie til København.

Det vil vi gerne støtte op o – og det håber vi også I vil.

Derfor inviteres du til at komme den 28. august kl. 15 og ligesom sidste år serverer V.R. Glas gratis kaffe, the og kage. Så kom og støt – og vind evt. en fed præmier i det store indsamlingslotteri.

Ud over oplægsholderne, er der løbende underholdning af bl.a. Asger Theilgaard , Søren Bruun og Ham den lange” Lange”.

Amerikansk lotteri, samt auktion over et maleri af Finn Kidmose, doneret til lejligheden

Program:

Kl. 15.00: Åbning af Værkstedsfesten ved formand for Aarhus Hjælper, Pia Skadhede.

Kl. 15.10: Fernisering af de tre kunstnere Mette Ewald Gam, Nicolas Undertaci Wridt Hansen og Finn Kimose. Akvareller og oliemalerier malet af kunstnere som kender til livets udfordringer.

Kl. 15.45: helge & michael malerfirma, har bl.a. modtaget integrationsprisen og er kendte for sit sociale ansvar, rummelighed og hjertevarme.

Kl. 16.00: Tale af Knud Aarup, tidligere direktør for Socialstyrelsen. Om hvorfor det er vigtigt at frivillige hjælper udsatte borgere i Aarhus.

Kl. 16.15: Oplæg om at vokse op på børnehjemmet. Fortalt af Jan Bihrmann der er tidligere børnehjemsdreng på Chr. IX’s Børnehjem.

Kl. 16.30: Oplæg af afdelingsleder på Chr. IX’s Børnehjem, Marianne Kjær Sørensen, som vil fortælle om hvordan børnene har det inden de kommer på børnehjemmet og hvorfor de kommer på børnehjemmet.