VR-Glas-Energiruder-1

 

 

 

 

 

 

Det helt rigtige tidspunkt at skifte til energiruder

Vidste du, at når du udskifter dine gamle ruder til energiruder, kan du vælge at bruge dit energiselskab til at søge energitilskud til projektet? Se her hvor meget du kan få. Har du allerede energiruder, som er tjenlige til udskiftning gælder samme regler. Så der er faktisk ingen god grund til ikke at få bestilt nogle med det samme. Kontakt os her

Brug dit håndværkerfradrag, når du skifter energiruder

Når du skal have skiftet ruderne i dit hus til energiruder, kan du lige så godt bruge dit håndværkerfradrag. Når det drejer sig om håndværksydelser, kan du trække helt op til 12.000 kr. fra pr. person i husstanden,  læs mere her . Det er da værd at tage med.

 

Bestil dine energiruder hos en professionel glarmester

Når du bestiller hos os, får du med garanti dansk producerede energiruder, der er CE-mærkede. Det giver dig en række fordele, først og fremmest at vi kan garantere hurtig levering – og 5 års garanti på energiruderne sikrer dig, at kvaliteten er i orden.

 

Vi har desuden den tilgang, at det skal være så besværligt som muligt for potentielle indbrudstyve at komme ind ad dine vinduer. Derfor monterer vi listerne på alle energiruder med skruer, så eventuelle tyve ikke bare kan rykke listerne af. Den tyverisikring skal du selvfølgelig ikke betale ekstra for.

Endelig stiller vi en garanti for, at fagligt kompetente medarbejdere har sørget for, at vinduerne leveres med friske glasbånd og varmkantsprofil. Det sidste betyder, at indvendig kondens minimeres, så du slipper for ødelæggelser og svamp i karmen og rammen. Dit varmetab reduceres og dit indeklima forbedres, og så sparer du penge på varmeregningen.

 

Hvilken farve skal listerne på dine energiruder have?

Det bestemmer du i udgangspunktet selv. Det er selvfølgelig billigere for dig at få leveret listerne i umalet stand, og har du en rolig hånd, kan du sagtens selv male dem. Men for en meget lille merpris, gør vi det gerne for dig – i lige præcis den farve, du gerne vil have.

Få nye energiruder i huset og spar penge, helt uden sved på panden. Bestil nye ruder til dit hus lige her